Nu är vi igång!

Här kan du anmäla dig till kurserna 2020. Som vanligt är det först till kvarn som gäller – om en ruta vid en kurs är grå är kursen full. Då kan du om du vill ringa eller mejla till föreningen och be att få en köplats i händelse av avhopp.

När du har anmält dig får du en bokningsbekräftelse via mejl. Om du inte har fått den kan bekräftelsen ligga i din skräppost – kolla där innan du gör ett nytt försök att anmäla.

OBS! Svenska Kulturcentret tillämpar Konsumentverkets rekommendationer för  allmanna-villkor-for-paketresor /2014 när det gäller avbeställning 3.1. Anmälningsavgiften (1.000:–) återbetalas endast vid inställd kurs.

Information om situationen med coronaviruset: Vi följer UD:s reserekommendationer. Så länge det inte finns en avrådan för resor till Kreta den aktuella perioden genomförs kursprogrammet som planerat och vanliga avbokningsregler gäller. Om Svenska Kultrcentret ställer in kurser, till exempel pga coronaviruset, betalas avgiften tillbaka. Se Paketreselagen 3.1

 

Förnamn:

Efternamn:

Personnummer:

Adress1:

Adress2:

Postnr/Ort:
 
Telefon:

Epost:

Eventuellt meddelande:


För att kunna administrera våra sommarkurser behöver vi spara information om de personer som har anmält sig i ett register. Vi garanterar att informationen inte kommer att föras vidare.
Läs mer om Dataskyddsförordningen (GDPR) här »
Kursutbud