VI STÄLLER IN SOMMARENS KURSER 2020

Kära Lendasresenär. Svenska Kulturcentret Lendas Kreta har, med hänsyn till coronapandemin och UD:s reseavrådan, beslutat att ställa in årets sommarkurser. Vi gör det med sorg i hjärtat och är ledsna att behöva fatta detta beslut, för våra deltagares skull, för Lendas skull och för vår egen! Vi ställer nu om i planeringen och arbetar för att  kunna erbjuda en ny kurssommar 2021.

Under 25 år har Svenska Kulturcentret gett kreativa kurser i den lilla byn Lendas på södra Kreta. Vi har tagit emot ca 100-150 gäster varje kurssommar under de senaste åren.  Mer än hälften brukar vara återvändare, som utvecklat en kärlek till Lendas under många år och skapat en egen relation till byn och de familjer som driver tavernor, hotell, barer och butiker.

ÅTERBETALNING AV KURSAVGIFT

Till dig  som har betalt in full kursavgift eller anmälningsavgift kommer pengar att betalas tillbaka. Skicka ditt kontonummer inkl clearingnummer och bankens namn direkt till vår kassör Märtha Lilja martha.lilja@folkbildning.net.  Återbetalningar sker successivt under våren, det kan bli med viss fördröjning och vi ber om överseende med det.

 

 

[[xBOKA_FORMULAR]]