20–24 juni RENA RAMA RETORIKVERKSTAN

Retorik benämns ibland som kommunikationens mindfulness och ses även som en konstart länkad till filosofi. Upptäck hur du kan finna mod, säkerhet inom dig själv och lycka i att prata för folk.

Under kursen inspireras vi av Lendas spännande omgivningar och vår egen historia när vi testar att leka med språket och finna orden, berätta i bilder och väcka våra lyssnares sinnen.

Vi går på span efter stoff, på rundvandring genom retorikens genrer och undersöker hur vi genom språkliga knep når fram och skapar mening med vårt budskap.

Vi övar perspektivbyte och hur vi kan möta varandra i nu-närvaro. Vi tränar spontanitet och tajming och upptäcker hur vi reagerar i oväntade sammanhang. Vi provar att gå utanför vår bekvämlighetszon och skrattar tillsammans när det blir tokigt.

Kursen är för dig som vill fördjupa dina kunskaper i retorikens möjligheter och hemligheter.

Varmt välkomna alla som vill kommunicera mera!

 

 

 

GINN-RENÉ KARLQVIST

Driver företaget InspiraTona Kommunikationsrådgivning sedan 2004. Verksam som retoriklärare vid Stockholms Universitet samt teaterpedagog inom Järfälla Kultur. Retorisk föreläsare/rådgivare/coach hos myndigheter och organisationer, ex. ESV, Datainspektionen, Avanza, ICF Sverige och Gröna Lund.
0709-94 66 69

 

 

www.inspiratona.com