Humor

18–22 juni     HUMOR & KREATIVITET

Vill du utveckla din personliga humor?

Vill du hitta nya metoder för att få idéer?

Vill du släppa loss och skratta mycket?

Genom att undersöka vår personliga humor och kreativitet strävar vi efter att hitta metoder, flöden och idéer som vi kan ha nytta av oavsett vilket kreativt rum vi är verksamma inom. Du kanske skriver, agerar, underhåller, sysslar med marknadsföring eller reklam, undervisar eller bara vill vidga din komiska repertoar till exempel i ett föredrag.

Med hjälp av gruppens dynamik och impro- och skrivövningar skapar vi ett kreativt och tillåtande rum med mycket skratt och galenskap.

När vi kombinerar improns totala frihet med standupens ganska strikta formspråk bildas ett flöde av idéer som du kan använda i ditt eget skapande och i din egen humor.

 

Läs mer:

• Tre nycklar för en lyckad scen

• Säg JA för att få igång flödet av idéer på scenen 

• ”Nu ska jag vara rolig” – HJÄLP!

 

 

MarvinMARVIN YXNER

Skådespelare, regissör och en av Sveriges mest etablerade och ansedda teaterpedagoger. Utbildad på Stockholms scenskola och har undervisat i ”Johnstone-impro” sedan 1978. Konsultuppdrag gentemot företag sedan 1982. Konstnärlig ledare för Sveriges Improvisationsteater. 070-78735357

www.yxner.se

marvin (at) ownit.nu

 

 

MartinMARTIN SVENSSON

Professionell komiker från Helsingborg. Har hållit på med standup i över 20 år och gjort över 2300 föreställningar. Martin uppträder över hela landet på företagsarrangemang och scener som Norra Brunn, och har hållit kurser i standup i 10 år. 0705-691040

www.martinshumor.se

martin (at) martinshumor.se    www.facebook.com/martinshumor

 

Anmäl dig här:

www.lendas.nu/anmalan/