SONY DSC

2–6 juli     LÄR DIG SKRIVA LÅTAR

En inspirerande kurs med konkreta verktyg som hjälper dig att färdigställa och komma igång ordentligt med att skriva låtar.

Du lär dig låtskrivarverktyg och genom skrivövningar och improvisationsövningar kommer du att lära dig hur du kommer i kontakt med ditt eget obegränsade kreativa melodi- och ordflöde. Du får lära dig hur du kommer förbi skrivstopp och genom att öva på konkreta låtskrivarverktyg kommer du att skriva cirka en ny låt varje dag. Du får skriva både enskilt och i par med andra – på svenska eller engelska. Du får feedback på alla sånger.

Undervisningen består också av ett dagligt pass med röstteknik, andning och meditation.

Du kan om du vill även delta på Öppen scen med egna sånger under veckan.

Anmäl dig före 28 februari och få 100 kr rabatt på kursboken!

Undervisningen kommer att utgå ifrån Eva Hillereds bok ”Lathund för låtskrivare” (Prisma/Norstedts 2009, ny upplaga på eget förlag 2013 och 2017). När du anmält dig före 28 februari får du en promokod och sedan kan du skaffa boken här och använda koden:  Eva Hillereds Shop.

lathund far latskrivare

Lathund för låtskrivare

Blogg: Läs här om Eva Hillereds bästa låtskrivartips

 

 

 

 

Karste”Den bästa konstnärliga kurs jag varit på, med mycket fina lärare. Underbart att få tillfälle att fördjupa mig i det roligaste jag vet, låtskrivande och sång. Jag kan inte i ord beskriva hur givande det var för mig.”

Tomas Carneheim, deltagare i kursen Utvecklas som låtskrivare – förbättra ditt gitarrspel 2017.

 

 

 

eva17

 

 

EVA HILLERED

Grammisnominerad artist och låtskrivare med åtta utgivna solo-album. Aktuell med nya albumet New Me och föreställningen Passion x 3. Hon är utbildad sångpedagog och musikterapeut och har under många år gett sångkurser i Lendas. Har utvecklat Sångskolan på nätet och skrivit boken ”Lathund för låtskrivare” (Prisma/Norstedts 2009, utökad upplaga på eget förlag 2013 och 2017). 070-464 4984

 www.evahillered.se     www.sangskolan.com