SONY DSC

2–6 juli     LÄR DIG SKRIVA LÅTAR

En inspirerande kurs med konkreta verktyg som hjälper dig att färdigställa och komma igång ordentligt med att skriva låtar.

Du lär dig låtskrivarverktyg och genom skrivövningar och improvisationsövningar kommer du att lära dig hur du kommer i kontakt med ditt eget obegränsade kreativa melodi- och ordflöde. Du får lära dig hur du kommer förbi skrivstopp och genom att öva på konkreta låtskrivarverktyg kommer du att skriva cirka en ny låt varje dag. Du får skriva både enskilt och i par med andra – på svenska eller engelska. Du får feedback på alla sånger.

Undervisningen består också av ett dagligt pass med röstteknik, andning och meditation.

Du kan om du vill även delta på Öppen scen med egna sånger under veckan.

Undervisningen kommer att utgå ifrån Eva Hillereds bok ”Lathund för låtskrivare” (Prisma/Norstedts 2009, ny upplaga på eget förlag 2013 och 2017). Om du vill skaffa boken inför kursen kan du göra det här: Eva Hillereds Shop.

 

Blogg: Läs här om Eva Hillereds bästa låtskrivartips

 

 

 

 

Karste”Den bästa konstnärliga kurs jag varit på, med mycket fina lärare. Underbart att få tillfälle att fördjupa mig i det roligaste jag vet, låtskrivande och sång. Jag kan inte i ord beskriva hur givande det var för mig.”

Tomas Carneheim, deltagare i kursen Utvecklas som låtskrivare – förbättra ditt gitarrspel 2017.

 

 

 

eva17EVA HILLERED

Grammisnominerad artist och låtskrivare med sju utgivna solo-album. Hon är utbildad sångpedagog och musikterapeut och har under många år gett sångkurser i Lendas. Har utvecklat Sångskolan på nätet och skrivit boken ”Lathund för låtskrivare” (Prisma/Norstedts 2009, utökad upplaga på eget förlag 2013 och 2017). 070-464 4984

 www.evahillered.se     www.sangskolan.com