SONY DSC

3–7 juli     MUSIK & SKAPANDE FÖR UNGDOMAR

Vad är det som gör att du alltid blir glad när du hör den där låten? Finns det rörelser som får oss att må bra? Vilken färg och vilken form passar bäst in på det du känner? Kan vi påverka världen via konstnärliga uttryck? Genom frågeställningar som  dessa kommer vi att utforska huruvida olika konstformer kan förmedla det du vill dela med dig av till andra.

 

SONY DSCMusik & skapande är en kurs för dig som är 13-17 år och vill prova på att gestalta en berättelse i olika former. Vi kommer att använda oss av ljud, rörelser, toner, rytmer och färg för att tillsammans utforma ett kreativt skapande och med det förmedla tankar och känslor. Alla människor bär på flera berättelser och det finns olika sätt att berätta på. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå denna kurs, bara en lust att vilja prova på och berätta. 


mirai17bMIRAI CHALLIS

Studerar till lärare på Ämneslärarutbildningen med interkulturell profil, inriktning gymnasieskolan på Södertörns högskola. Mirai har sedan barnsben sjungit och spelat musik och gått Adolf Fredriks musikklasser och Stockholms Estetiska gymnasium med musikinriktning. Hon har även läst genusvetenskap och kursen Irländsk folkmusik på Vårdinge by folkhögskola. Mirai har också gått linjen ”Musik – skapande kommunikation” på högskolan i Umeå samt Folkmusikensemble på Musikhögskolan i Stockholm. Hon har också spelat i band och skrivit teatermusik. Tel. 073-356 18 56

 

iris

IRIS NILSSON

Läser till kulturvetare på Stockholms universitet. Hon har tidigare läst konstvetenskap på Södertörns högskola och gått Måleri- och skulpturlinjen på Vårdinge by folkhögskola. Iris har haft flera utställningar med abstrakta målningar, hon har fotograferat och skapat skivomslag och jobbat som laserare.