SONY DSC

2–6 juli     ORDLUST!

Detta är kursen för dig som vill komma igång och skriva. Och för dig som redan är igång och vill ha påfyllning och nya impulser.

Du serveras korta snabba lustfyllda övningar (den inre kritikern har inte en chans!) varvat med skrivuppgifter som du får mer tid att arbeta med. Inspiration hämtar vi från ord, bilder, intryck, minnen, händelser och inte minst från omgivningen i Lendas.

Med dig hem kommer du att ha infall och utkast som du sedan kan skriva vidare på. Vi arbetar och leker med kortprosa och fri dikt i första hand. Välkommen till en överraskande och rolig skrivarvecka!

 

Börja här: Kersti Björkmans tre bästa tips för att komma igång

 

KERSTI BJÖRKMAN

Dramatiker och skrivpedagog som lett dramatik- och berättarkurser i Lendas under många år. Kersti ger kurser i egen regi, undervisar på folkhögskolor och är verksam inom Fabula Storytelling.
0739-63 02 27, kersti.bjorkman (at) telia.com

www.kerstibjorkman.se

 

 

 

Citat DanLendas var härligt, och Ordlust-kursen var rolig, inspirerande, lättsam och kreativ. Den leddes dessutom av en mycket duktig pedagog, Kersti Björkman, med en ovanligt stor förmåga att skapa en god dynamik i gruppen. (Dan Landgré, Lund)

”Skulle rekommendera denna kurs till alla som vill skriva. inspirerade, lärorikt och sååå himla KUL!!!” /Kursdeltagare 2017

”Mycket bra kurs. Distinkt, tydlig, inspirerande.” /Kursdeltagare 2017