SONY DSC

25–29 juni     RENA RAMA RETORIKEN

Fascineras du av hur stora talare genom tiderna kunnat trollbinda sin publik? Vi reser tillbaka till retorikens vagga, öppnar den antika skattkistan och undersöker hur vi idag kan använda denna 2400-åriga kunskap på ett modernt sätt.

Du får insikt om de retoriska knep som ger dig förmågan till goda presentationer i olika situationer.

Med hjälp av roliga, kreativa övningar tränar vi den praktiska retoriken – i gränslandet till teater.

Du får öva dig i presentationer genom berättelser och olika typer av tal, som påverkar och berör såväl dina som dina lyssnares sinnen.

Vi förbereder ett tal på stranden, utmanar vår röst vid havet, vår tanke i skuggan av ett träd eller på ett kafé, övar ett tal vid det romerska templet och nästa tal på det klassiska grekiska torget. Inga förkunskaper krävs. Bara en brinnande lust att kommunicera mera.

Retorikblogg18

 

Blogg: Sex retoriska verktyg för att bli en bra talare.

 

Anmäl dig här:

www.lendas.nu/anmalan/

 

 

Ginn16GINN-RENÉ KARLQVIST

Retorikexpert, retorikcoach, röst- och teaterpedagog samt retoriklärare vid Stockholms universitet. Hon har en bakgrund som skådespelare. Regisserar sedan åtta år shower, musikaler, galor och teaterföreställningar genom bland annat Järfälla Kultur. Som retorikkonsult, föreläsare, coach och retorisk rådgivare och har hon gedigen erfarenhet från näringsliv, myndigheter, organisationer, kommun, skola och högskola. Fil kand med inriktning på personlig utveckling och kreativ kommunikation – muntlig som skriftlig och icke-verbal. Ett specialintresse: den kreativa retoriken. Inspiratona Kommunikation, 0709-94 66 69

     www.inspiratona.com     info (at) inspiratona.com

 

Kursavgift:
Per person, enkelrum: 6 800:–
Per person, delat rum: 6 200:–
Läs mer om det praktiska: www.lendas.nu/praktiskt
A
nmäl dig här: www.lendas.nu/anmalan

 

 

Citat MatsHärliga kurskamrater och en fantastisk pedagog som fick igång en kreativ process snabbare än jag trodde var möjligt. En intensiv och lärorik vecka. Att varje dag få utmana sig själv och leverera inför sina kurskamrater blev en nyttig erfarenhet som jag har haft stor nytta och glädje av i mitt arbete som projektledare. Ginn är en inspirerande lärare och vår kurslokal under ett tak av blommande bougainvilla ramade in en fantastisk vecka.

Mats Bergström, Bromma