1–5 juli     RETORIK & TAJMING

Det här handlar om din egen resa. Du har något att säga eller berätta genom ett framträdande – ett tal, ett anförande, en presentation – eller så är du sångare eller musiker och vill utveckla ditt berättande mellan låtarna. Du vill vidareutveckla och fördjupa dina dialoger med andra, och du vill träna din röst.

Alla kan lära sig retorikens hemligheter och verktyg och bli expert på att möta, roa, inspirera och beröra sina mottagare. Du utgår från dig själv, tränar på att befinna dig mitt i nuet med dina lyssnare, på att anpassa dig till situationen och förhålla dig fritt till din publik.

Kursen riktar sig till alla som har något att förmedla från en scen eller i annan kommunikativ situation. Undervisningen sker både i masterclass-form och genom gemensamma pass med inspirerande och roliga övningar i röst, retorisk impro, tajming och flow.

Retorikblogg18

 

Blogg: Sex retoriska verktyg för att bli en bra talare.

 

 

 

 

 

 

Ginn16GINN-RENÉ KARLQVIST

Retorikexpert, retorikcoach, röst- och teaterpedagog samt retoriklärare vid Stockholms universitet. Hon har en bakgrund som skådespelare. Regisserar sedan åtta år shower, musikaler, galor och teaterföreställningar genom bland annat Järfälla Kultur. Som retorikkonsult, föreläsare, coach och retorisk rådgivare och har hon gedigen erfarenhet från näringsliv, myndigheter, organisationer, kommun, skola och högskola. Fil kand med inriktning på personlig utveckling och kreativ kommunikation – muntlig som skriftlig och icke-verbal. Ett specialintresse: den kreativa retoriken. Inspiratona Kommunikation, 0709-94 66 69

     www.inspiratona.com     info (at) inspiratona.com

 

 

Citat MatsHärliga kurskamrater och en fantastisk pedagog som fick igång en kreativ process snabbare än jag trodde var möjligt. En intensiv och lärorik vecka. Att varje dag få utmana sig själv och leverera inför sina kurskamrater blev en nyttig erfarenhet som jag har haft stor nytta och glädje av i mitt arbete som projektledare. Ginn är en inspirerande lärare och vår kurslokal under ett tak av blommande bougainvilla ramade in en fantastisk vecka.

Mats Bergström, Bromma