15–20 juni     SJUNG SOLO & TILLSAMMANS

En kurs för dig som redan har sångvana och vill ta steget att sjunga för en publik. Tonvikten ligger på att utveckla sångrösten och glädjen att uttrycka sig och förmedla en känsla. Obs! Kursen är en dag längre än de andra kurserna för att vi ska kunna ha en konsert med alla sångerna på lördagen den 20 juni!

 

Inför avslutningskonserten arbetar du med en sång efter eget val, blir personligt handledd och får öva tillsammans med en kompmusiker. Vi sätter under veckan även tre gemensamma sånger, i läcker stämsång.

Kursen innehåller följande moment:

• Sångteknik,  övnings- och andningsteknik
• Mental träning. Vi arbetar med övningar som hjälper dig komma över nervositet och bli tryggare i din röst, och att kunna sjunga med frimodighet inför andra. Steg för steg får du lära dig att sjunga din egen valda sång med större inlevelse, starkare uttryck och med mer säkerhet.
• Sjunga tillsammans. Inför kursens avslutande konsert övar vi in ett par sånger inom genrerna folkmusik, visa och pop, i 2-4 stämmor. Tempot är ganska högt, så du behöver ha körvana, alltså vara säker på att du kan hitta och hålla ton i körsång.
• Sjunga enskilt. Inför avslutningskonserten arbetar du med en sång efter eget val, blir personligt handledd  i masterclass vid två tillfällen och får öva tillsammans med en kompgitarrist.

Är det första gången du anmäler dig till denna kurs, eller om du är osäker på om du uppfyller kraven ovan, vill vi att du hör av dig till körledaren Annika Ericson 070-47 33 297 innan du anmäler dig. Detta för att du ska ha en garanterad plats på kursen.

 

eva17EVA HILLERED

Artist, sång- och låtskrivar-coach som har gjort åtta soloalbum. I år aktuell med nytt album – ”New Me”, och ny föreställning: ”Passion x 3”. Utbildad sångpedagog och musikterapeut. Har utvecklat Sångskolan på nätet. 070-464 4984

www.sangskolan.com 

www.evahillered.se

 

 

0.Anko19ANNIKA ERICSON

Musiklärare, sångerska och körpedagog. Leder kör, röstverkstäder och friskvård i form av röst/sångträning på arbetsplatser och institutioner. 070-47 33 297.