SONY DSC

18–23 juni     SJUNG SOLO & TILLSAMMANS

En kurs för dig som redan har sångvana och vill ta steget att sjunga för en publik. Tonvikten ligger på att utveckla sångrösten och uttryckarglädjen. Obs! Kursen är förlängd med en dag för att vi ska kunna ha en konsert med alla sångerna på lördagen den 1 juli!

 

Inför avslutningskonserten arbetar du med en sång efter eget val, blir personligt handledd och får öva tillsammans med en kompmusiker. Vi sätter under veckan även tre gemensamma sånger, i läcker stämsång.

Kursen innehåller följande moment:

• Sångteknik och improvisation.
• Mental träning och andningsövningar. Vi medvetandegör hur kropp, själ och röst hör ihop, vilka blockeringar som står i vägen för ett fritt sångflöde.
• Sjunga tillsammans. Inför kursens avslutande konsert övar vi in ett par sånger inom genrerna folkmusik, visa och pop, i 2-4 stämmor. Tempot är ganska högt, så du måste ha körvana, alltså vara säker på att du kan hitta och hålla ton i körsång.
• Sjunga enskilt. Inför avslutningskonserten arbetar du med en sång efter eget val, blir personligt handledd vid två tillfällen och får öva tillsammans med en kompgitarrist.

Är det första gången du anmäler dig till denna kurs, eller om du är osäker på om du uppfyller kraven ovan, vill vi att du hör av dig till körledare Annika Ericson 070-47 33 297 innan du anmäler dig. Detta för att du ska ha en garanterad plats på kursen.

 

eva17EVA HILLERED
Singer-songwriter som har gjort sju soloalbum. Utbildad sångpedagog och musikterapeut. Har utvecklat Sångskolan på nätet.

www.sangskolan.com

070-464 4984

 

0.AnkoANNIKA ERICSON

Musiklärare, sångerska och körpedagog. Leder kör, röstverkstäder och friskvård i form av röst/sångträning på arbetsplatser och institutioner. 070-47 33 297.

 

 

 

 

Barkman