SONY DSC

26 juni–1 juli     SJUNG SOLO & TILLSAMMANS

En kurs för dig som redan har sångvana och vill ta steget att sjunga för en publik. Tonvikten ligger på att utveckla sångrösten och uttryckarglädjen. Obs! Kursen är förlängd med en dag för att vi ska kunna ha en konsert med alla sångerna på lördagen den 1 juli!

 

Inför avslutningskonserten arbetar du med en sång efter eget val, blir personligt handledd och får öva tillsammans med en kompmusiker. Vi sätter under veckan även tre gemensamma sånger, i läcker stämsång.

Kursen innehåller följande moment:

• Sångteknik och improvisation.
• Mental träning och andningsövningar. Vi medvetandegör hur kropp, själ och röst hör ihop, vilka blockeringar som står i vägen för ett fritt sångflöde.
• Sjunga tillsammans. Inför kursens avslutande konsert övar vi in ett par sånger inom genrerna folkmusik, visa och pop, i 2-4 stämmor.
• Sjunga enskilt. Inför avslutningskonserten arbetar du med en sång efter eget val, blir personligt handledd vid två tillfällen och får öva tillsammans med en kompgitarrist.

Innan du anmäler dig är det bra om du du kontaktar någon av lärarna och berättar lite om din sångbakgrund.
Obs! För kursen Sjung solo och tillsammans tillkommer 300:– för en kompmusiker utöver de två lärarna.

 

 

eva170.AnkoEVA HILLERED
Singer-songwriter som har gjort sju soloalbum. Utbildad sångpedagog och musikterapeut. Har utvecklat Sångskolan på nätet (www.sangskolan.com). 070-464 4984.

ANNIKA ERICSON

Musiklärare, sångerska och körpedagog. Leder kör, röstverkstäder och friskvård i form av röst/sångträning på arbetsplatser och institutioner. 070-47 33 297.

OLOF LILJEGREN

Kompmusiker, 070-731 50 99.

 

 

 

 

Barkman