teater17

19–23 juni     TEATER – LEK PÅ FULLT ALLVAR

Har du lust att pröva på att spela teater? Vill du lära dig att skapa en karaktär? Vill du veta vad som händer när din karaktär möter en annan? Vill du leka på fullt allvar?

I denna grundläggande teaterworkshop tränar vi scenisk gestaltning och skapar teater. Vi börjar i leken med att öva vår fantasi och gestaltning i massor av olika övningar, för att sedan fördjupa arbetet i riktning mot att skapa varsin karaktär och se vad som händer när karaktärerna möts. Det avslutande steget vi tar i vår workshop är att låta karaktärerna träda in i en berättelse. Denna berättelse blir teater när den möter en publik.

Denna kurs kräver inga andra förkunskaper än den erfarenhet du har av att vara människa och leva i relation till andra; nära och på långt håll. Som grundton i hela workshopen ligger lust, fokusering och generositet; vi lägger prestigen på hyllan och leker loss!

SONY DSC

 

STAFFAN GERDMAR

Teaterman som arbetar med regi, skådespeleri och som pedagog i det sceniska hantverket. Parallellt med det egna teaterhantverket ägnar han mycket av sin tid åt att fortbilda olika grupper i bemötande, kommunikation och konflikthantering med teater som metod.
0739-60 03 67  staffan (at) lazzi.se