PRAKTISKT OM KURSERNA

SONY DSC

Kostnad:

En person, enkelrum: 7.300:–

En person, delat rum: 6.800:–

Delat rum förutsätter att två deltagare själva kommer överens om att dela rum, Svenska Kulturcentret ordnar inga sådana arrangemang. I priset ingår kurs samt hotell söndag till söndag. För kursen ”Sjung solo och tillsammans” tillkommer 500:– för en kompmusiker utöver de två lärarna.

Kurserna:

Alla kurser pågår måndag–fredag med ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Kurserna ”Sjung solo och tillsammans” och ”Lär dig skriva låtar” är förlängda med en extra dag, eftersom de har konsert på lördagen.

Resan:

Du ordnar din flygresa själv. Enklast är att köpa en flygstol till Heraklion genom något av de vanliga charterbolagen.

Kurserna börjar på måndagar cirka klockan 9. Det är bra om du kan komma minst en dag före kursstart så att du kan vara med på söndagens välkomstmöte kl 19.30, då du förutom allmän information får möta lärare och kurskamrater.

Inkvartering:

Hotellstandarden är enkel men gemytlig. Städning sker 1–2 ggr i veckan. Alla rum har dusch, toalett, kylskåp, air condition och tillgång till vattenkokning för kaffe och te. Vill du stanna en extra vecka hjälper vi gärna till med att boka rum.

Anmälan och betalning:

Anmälan kan ske på vår hemsida från och med januari 2020 (exakt datum och tid meddelas senare). Din anmälan är giltig först då du betalat en anmälningsavgift på 1.000:– till Svenska Kulturcentrets plusgiro 839 65 27-7. Denna avgift är en del av kurskostnaden. Glöm inte att skriva ditt namn på inbetalningen samt vilken kurs din anmälan gäller! När vi fått din anmälan skickar vi ytterligare information. När kursen har fått tillräckligt många deltagare får du ett bekräftelsemejl från oss, och har då 3 veckor på dig att betala in resten av kurskostnaden. Observera att om du inte har betalat hela kurskostnaden senast 3 veckor efter att kursen har bekräftats, så finns det risk för att platsen går över till någon annan intresserad.

OBS! Svenska Kulturcentret Lendas tillämpar Konsumentverkets Allmänna resevillkor när det gäller avbeställning.

Anmälningsavgiften (1.000:–) återbetalas endast vid inställd kurs.

Har du allmänna och praktiska frågor om kurserna i Lendas, kontakta Kulturcentret. För frågor om kurserna, kontakta i första hand kursens lärare.

Adress:

Svenska Kulturcentret Lendas Kreta

C/O Sven Wagelin-Challis

Kalk Palais 5

15393 Mörkö

Tel: 079-349 95 69   info (at) lendas.nu