PRAKTISKT OM KURSERNA

KOSTNAD:

En person, enkelrum: 7.300:–

En person, delat rum: 6.800:–

Delat rum förutsätter att två deltagare själva kommer överens om att dela rum, Svenska Kulturcentret ordnar inga sådana arrangemang. I priset ingår kurs, transfer Heraklion–Lendas t o r samt hotell söndag till söndag. För kursen ”Sjung solo och tillsammans” tillkommer 500:– för en kompmusiker utöver de två lärarna.

KURSERNA:

Alla kurser pågår måndag–fredag med ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Kursen ”Sjung solo & tillsammans” är förlängd med en extra dag, eftersom den har konsert på lördagen.

RESAN:

Du ordnar din flygresa själv. Enklast är att köpa en flygstol till Heraklion genom något av de vanliga charterbolagen. Vår taxi eller buss möter dig på Heraklions flygplats (obs! ej Chania!). Därför måste du så snart du fått din flygbiljett meddela oss vilket flygbolag du reser med samt flygnummer och ankomsttid. Observera att vi endast kan ordna transfer från Heraklion/Lendas torsdag - söndag.

Kurserna börjar på måndagar cirka klockan 9. Det är bra om du kan komma minst en dag före kursstart så att du kan vara med på söndagens välkomstmöte kl 19.30, då du förutom allmän information får möta lärare och kurskamrater.

INKVARTERING:

Hotellstandarden är enkel men gemytlig. Städning sker 1–2 ggr i veckan. Alla rum har dusch, toalett, kylskåp, air condition och tillgång till vattenkokning för kaffe och te. Vill du stanna en extra vecka hjälper vi gärna till med att boka rum.

ANMÄLAN OCH BETALNING:

Anmälan sker på vår hemsida från och med klockan 8.00 den 1 februari 2020. Din anmälan är giltig först då du betalat en anmälningsavgift på 1.000:– till Svenska Kulturcentrets plusgiro 839 65 27-7. Avgiften betalas in  samband med registreringen. Denna avgift är en del av kurskostnaden. Glöm inte att skriva ditt namn på inbetalningen samt vilken kurs din anmälan gäller! När kursen har fått tillräckligt många deltagare får du ett bekräftelsemejl från oss, och har då 3 veckor på dig att betala in resten av kurskostnaden. Observera att om du inte har betalat hela kurskostnaden senast 3 veckor efter att kursen har bekräftats, så finns det risk för att platsen går över till någon annan intresserad.

OBS! Svenska Kulturcentret Lendas tillämpar allmanna-villkor-for-paketresor från 2014 när det gäller avbeställning 3.1. Anmälningsavgiften (1.000:–) återbetalas endast vid inställd kurs.

Angående coronaviruset: Vi följer UD:s reserekommendationer, och uppdaterar informationen här efter hand. Så länge det inte finns en avrådan för resor till Kreta under den aktuella perioden genomförs kursprogrammet som planerat och vanliga avbokningsregler gäller. Om Svenska Kulturcentret ställer in kurser, till exempel pga coronaviruset, betalas avgiften tillbaka. Se Paketreselagen 1:1.

   

Har du allmänna och praktiska frågor om kurserna i Lendas, kontakta Kulturcentret. För frågor om kurserna, kontakta i första hand kursens lärare.

Adress:

Svenska Kulturcentret Lendas Kreta

C/O Sven Wagelin-Challis

Kalk Palais 5

15393 Mörkö

Tel: 079-349 95 69   info (at) lendas.nu