Yoga och rörelse i kreativ förening!

 

 

Yoga och rörelse i kreativ förening!

I mitt jobb som barnmorska har jag glädjen att dela en av de största upplevelserna i livet för många människor. Men det är också ett stressigt jobb som kräver total närvaro. I yogan hämtar jag kraft och energi. Yogan ger mig möjlighet till återhämtning och balans.

På kursen Yoga, klang & kreativ balans i Lendas kombinerar jag yogans helande kraft med erfarenheter jag har från min tidigare karriär som professionell dansare. Det är en inspirerande och spännande kombination, då vi lägger till en kreativ process!

Balansen mellan yogans lugna koncentration och rörelseverkstans mjuka, kreativa rörelser lånade från dansens värld är optimal. Och den lilla charmiga byn Lendas med sin inspirerande miljö, värme, öppna hav och underbara människor ger kursen en extra förhöjning! Den här kursen ges endast en gång per år – i vackra, lugna Lendas.

Läs mer om Yoga, klang & kreativ balans här!

 

Visste du att Yogan kan ge dig:
• Minskad smärta och stelhet i leder
• Bättre syresättning i kroppen
• Minskad stress
• Lättare att somna på kvällen
• Ökad koncentration och fokusering

Anmäl dig här till Yoga, klang & kreativ balans

I yogans mjuka rörelser är det mycket fokus på att böja, sträcka och stretcha vilket ökar rörligheten i våra leder. Andningen är en viktig del i yogan och påverkar hela kroppen – med en lugn, fokuserad och avslappnad andning hjälper vi den del av kroppen som gör ont att få möjlighet till vila och återhämtning.

Rörelseblogg1Yogan minskar aktiviteten i det sympatiska nervsystemet och aktiverar det parasympatiska ”lugn och ro-systemet”. Detta hjälper kroppen med sömn, matsmältning, minskad stress. Meditationen som ingår i ett yogapass kan hjälpa dig med koncentration och fokusering, och hjälper dig att lyssna till ditt inre och få ökad klarhet i livet.